Nieuwe directeur voor ARCADIS in Chili

Arnhem – ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft op 2 april 2007 bekend gemaakt dat de heer Hernán Bezamat Cuadra (51) per 1 april 2007 is benoemd tot directeur van ARCADIS Geotécnica Consultores SA in Chili. Hij volgt de heer Javier Hurtado op, die een positie heeft aanvaard bij de Chileense Kamer van Koophandel.

De heer Bezamat kent de Chileense markt en is ook internationaal actief geweest. Hij heeft vrijwel zijn hele carrière voor Shell gewerkt en was onder andere verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten van chemische en olieproducten aan mijnbouwondernemingen. De mijnbouw vormt een belangrijke klantengroep van ARCADIS in Chili. De heer Bezamat is chemisch ingenieur – Universiteit van Chili en heeft een postacademische graad in management behaald aan de Universiteit Adolfo Ibáñez.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur – Milieu – Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 11.000 mensen en een omzet van meer dan € 1,2 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS N.V.