Nieuwe benoemingen bij ARCADIS

ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft op 22 januari 2007 bekend gemaakt dat de Nederlandse werkmaatschappij ARCADIS Nederland BV sinds 1 januari 2007 wordt geleid door een directieteam van vijf personen.

De nieuwe directie bestaat uit:

  • Douwe Kras, algemeen directeur
  • Toon Corver, financieel directeur
  • Rob Mooren, directeur divisie Mobiliteit
  • Jaap van Gelder, directeur divisie Milieu en Ruimte
  • Frank Goossensen, directeur divisie Water
  • Douwe Kras zal voorlopig tevens de divisie Bouw en Vastgoed leiden.

Rob Mooren, Jaap van Gelder en Frank Goossensen werken al geruime tijd bij ARCADIS waar zij respectievelijk directeur Infra, directeur regio Noordoost en directeur regio West waren. Douwe Kras en Toon Corver waren al respectievelijk algemeen directeur en financieel directeur.

De nieuwe samenstelling van de directie is een gevolg van de aanpassing van de organisatiestructuur. Sinds 1 januari 2007 werkt ARCADIS Nederland aan de vorming van vier divisies, in plaats van acht bedrijfsonderdelen. Met vier divisies wordt meer focus aangebracht op ontwikkelingen in de markt, ontstaan kortere lijnen in de organisatie en kan meer synergie worden bereikt.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur – Milieu – Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met meer dan 11.000 mensen en een omzet van € 1,2 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten www.arcadis.nl

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS N.V.