Willy van Stam Commercieel Directeur DeltaRail

Utrecht – Willy van Stam is aangetreden als commercieel directeur van DeltaRail (voormalig AEA Technology Rail BV). Mevrouw Van Stam heeft een uitgebreide spoorse carrière op zowel bestuursgebied als Marketing en Sales. Zo bekleedde zij hiervoor de functie van directeur ProRail voor de regio Zuid en was zij eerder werkzaam in commerciële functies bij NS Commercie, NS Stations, Internatio-Müller en KBB.

"De diensten en producten van DeltaRail zijn gericht op een zich snel ontwikkelend, traditioneel product: het spoor. Juist die combinatie van een lange traditie en grote toekomstmogelijkheden trekken mij erg aan", aldus Willy van Stam. "Door mijn achtergrond ken ik de spoorse wereld door en door. Bij DeltaRail kan ik al mijn kennis en ervaring inzetten voor de ontwikkeling en uitvoering van een effectieve commerciële strategie. Dit vormt een uitdaging die ik graag aanga!"

Over DeltaRail
DeltaRail in Nederland is voortgekomen uit het technisch onderzoekscentrum van NS (NSTO). Hierdoor beschikt de organisatie over meer dan 75 jaar kennis en ervaring voor het geven van onafhankelijk en deskundig spooradvies. Als één van de weinige spelers in de spoorwereld is DeltaRail zowel een instituut voor technisch onderzoek, als een instantie voor certificering op het gebied van veiligheid en toelating, en consultancy op het gebied van spoorgerelateerde processen. De klantenkring van DeltaRail bestaat onder andere uit Europese, nationale en regionale overheden, infrabeheerders, vervoersmaatschappijen, financiers, materieel leveranciers, onderhoudsbedrijven en logistieke dienstverleners. DeltaRail in Utrecht telt 100 medewerkers. In totaal heeft DeltaRail Group meer dan 650 medewerkers. Voor meer informatie: www.deltarail.nl.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: DeltaRail (Nederland)