Royal Haskoning wint Anglo-Dutch Award for Enterprise

Nijmegen – Royal Haskoning heeft de Anglo-Dutch award for Enterprise 2006 gewonnen. Deze prestigieuze prijs voor bedrijven die zaken doen in zowel Groot-Brittannië als Nederland, werd uitgereikt door Shell-topman Jeroen van der Veer in kasteel de Wittenburg in Wassenaar.

Sinds in 1981 de ambassadeurs van Nederland en Groot-Brittannië op een veerboot ter hoogte van de Doggersbank de Anglo-Dutch Awards for Enterprise officieel ten doop hielden, is de prijs jaarlijks uitgereikt aan succesvolle bedrijven in de handel tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. De uitreiking vindt afwisselend in Groot Brittannië en Nederland plaats. Een keur aan leden van het Koninklijk Huis, regeringsvertegenwoord-igers en topmensen uit het bedrijfsleven heeft de prijs in de loop der jaren uitgereikt. De prijs is een initiatief van de Netherlands British Chamber of Commerce (NBCC).

Royal Haskoning is sinds de overname van de Britse branchegenoot Posford Duvivier in 1994 stevig geworteld aan beide zijden van de Noordzee. Het business model van Royal Haskoning stelt ons in staat onze opdrachtgevers wereldwijd van dienst te zijn. De basis voor deze aanpak ligt in de grensoverschrijdende bedrijfsstructuur, die ervoor zorgt dat onze centraal aangestuurde divisies, corporate- en supportgroepen efficiënt over Nederlands-Britse grenzen heen kunnen opreren. Deze structuur biedt een natuurlijke stimulans voor onze mensen om aan wereldwijde projecten te werken, onafhankelijk van waar ze gevestigd zijn.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal Haskoning