Henk Nieboer benoemd tot directeur Witteveen+Bos

Deventer – Henk Nieboer (1962) is tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Witte-veen+Bos op 12 april 2006 benoemd tot directeur, naast algemeen directeur Harry Webers.

In de loop der jaren heeft Witteveen+Bos veel expertise en ervaring opgebouwd, die van belang is voor de aanpak van mondiale vraagstukken als klimaatverandering, zeespiegelstijging, hoogwaterproblematiek en energievoorziening. Witteveen+Bos prijst zich gelukkig dat de nieuwe directeur Nieboer specialist is op het gebied van waterbouwkunde en off-shore projecten voor de olie- en gasindustrie. Hij studeerde Civiele Techniek met als afstudeerrichting Constructieve Waterbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Sinds zijn afstuderen werkt hij bij Witteveen+Bos en heeft daar jarenlange internationale ervaring opgedaan in onder meer Indonesië, Oost-Europa, Kazachstan en het Caraïbisch gebied.

Henk Nieboer volgt Kees van Hassel op, die op 12 april 2006 is teruggetreden vanwege het bereiken van de daarvoor statutair bepaalde leeftijd van 55 jaar. Van Hassel was directeur sinds 10 april 2001. Hij blijft verbonden aan Witteveen +Bos als hoofd van de sector Waterbouwkundige infrastructuur en bouw, en als projectdirecteur bij meerdere grote projecten in binnen- en buitenland, waaronder de Noord/Zuidlijn in Amsterdam.

Het internationale ingenieursbureau Witteveen+Bos is een besloten vennootschap waarvan de aandelen volledig in het bezit zijn van de directie en medewerkers.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Witteveen+Bos (Hoofdkantoor)