Koninklijke Onderscheiding projectdirecteur PPS-A59

‘s-Hertogenbosch – Ing. P.J.M. (Piet) Wouters ontvangt dinsdag 17 januari 2006 een Koninklijke Onderscheiding uit handen van gedeputeerde E. Janse de Jonge (Infrastructuur en Mobiliteit). Hij wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en neemt afscheid van de provincie Noord-Brabant als projectdirecteur PPS-A59.

Sinds 1969 is P. Wouters werkzaam bij de overheid als weg- en waterbouwkundige. Sinds 1987 is hij werkzaam geweest bij de provincie Noord-Brabant. Vanaf 2000 is hij de drijvende kracht geweest achter het project PPS-A59, de eerste snelweg in Nederland die (onder verantwoordelijkheid van de provincie) in publiek-private samenwerking, versneld is aangelegd.

Ing. P. wouters onderscheidt zich van anderen door zijn karaktervolle en voorbeeldige plichtsvervulling. Daarnaast draagt hij sinds 1978 op verschillende manieren zijn kennis en ervaring over aan de kader- en ondernemersopleiding voor het bouwbedrijf. Tot slot is hij actief voor Tennisvereniging Bergshuizen. Samenvattend is de decorandus iemand die anderen heeft gestimuleerd en werkzaamheden heeft verricht die voor de samenleving een bijzondere waarde hebben.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Noord-Brabant