Van Helvoort benoemd tot directeur Water DHV Groep

Amsersfoort – Met ingang van 15 november 2005 is de heer ing. P.C.A.M. (Piet) van Helvoort benoemd tot algemeen directeur van de business group Water van DHV. Hij is daarmee opvolger van ir. R.A.M. Oppermann, die onlangs als algemeen directeur is teruggetreden.

De heer Van Helvoort is sinds mei 2002 directeur van de business unit Beheer en Onderhoud van de business group Bouw en Industrie van DHV. Daarvoor was hij werkzaam in de watermarkt: van 1981 tot en met 1989 bij het Hoogheemraadschap van de Uitwaterende Sluizen in Kennemerland en Westfriesland (thans Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier), daarna in dienst van DHV Water van september 1989 tot mei 2002, waarvan de laatste vier jaar als directeur van de business unit Afvalwater.

De business group Water van DHV is wereldwijd actief in de regio’s Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Voor klanten in zowel de publieke als de private sector worden advies-, ingenieurs- en managementdiensten geleverd op het gebied van waterbeheer, waterzuivering, -voorziening en -distributie, riolering en afvalwaterzuivering en milieumanagement. De diensten lopen uiteen van conceptueel ontwerp tot realisatie en van basisengineering tot het ontwikkelen van waterbeleid.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: DHV Holding BV