Fotoprijsvraag Maaswerken

Maastricht – Als projectorganisatie die dagelijks met de Maas bezig is, weten we als geen ander dat de Maas vele gezichten kent. We kennen de Maas als natuurgebied, als vaarroute, als recreatiegebied en als het water stijgt ook als bedreiging. Nu Rijkswaterstaat Maaswerken op 23 juni 2005 officieel van start gaat met de uitvoering, nodigen we u uit om te laten zien hoe u de Maas beleeft. Doe mee met onze fotoprijsvraag en maak kans op nog een Maas-ervaring: een luchtballonvaart in de omgeving van de Maas voor twee personen.

Wat is uw beleving van de Maas?
Welke van uw foto’s drukt het beste uit hoe u de Maas beleeft? Stuur deze foto voor 15 juni 2005 met eventueel een toelichting van maximaal 100 woorden per post of e-mail naar: Rijkswaterstaat Maaswerken, o.v.v. fotowedstrijd, Postbus 1593, 6201 BN Maastricht of naar fotowedstrijd@maaswerken.nl

De uitslag
Na 15 juni 2005 buigt een jury, bestaande uit Maaswerkers en vakfotografen zich over de inzendingen. De jury heeft als opdracht de foto’s te beoordelen op fotografische kwaliteit en vooral te zoeken naar de foto die het beste een bepaalde Maaservaring uitdrukt. De uitslag kunt u na 20 juni 2005 vinden op onze website www.maaswerken.nl.

Voorwaarden voor deelname
– De foto moet voor 15 juni 2005 binnen zijn.
– Er is slechts een foto per inzender toegestaan. Bij meerdere inzendingen wordt alleen degene die als eerste is ontvangen aan de jury voorgelegd.
– De ingezonden foto wordt eigendom van Rijkswaterstaat Maaswerken en kan gebruikt worden voor communicatiemiddelen. De foto is hiermee vrij van copyright.
– Uw e-mailadres en overige persoonlijke gegevens worden uitsluitend in het kader van deze wedstrijd gebruikt. Daarna worden ze vernietigd.
– Rijkswaterstaat Maaswerken blijft te allen tijde gerechtigd de wedstrijd te annuleren.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Maaswerken