ITS handelsmissie naar China en Japan

Delft – ITS Nederland organiseert in de week van 8 – 17 oktober 2004 een handelsmissie naar China en Japan. De missie, die voorafgaat aan het 11e ITS wereldcongres in Nagoya, start in Beijing en zal vervolgens verder reizen naar de steden Guangzhou, Shanghai en Tokyo.

Wie aan China denkt, denkt aan een land met een onverzadigde vraag naar aanleg van infrastructuur en implementatie van verkeerssystemen. Daarnaast is het een land waar de computer- en telecommunicatiemarkt een explosieve groei doormaken. Wie aan Japan denkt, denkt al gauw aan automotive en ICT; een land dat constant in beweging is en altijd voorop loopt in techniek. Heeft u altijd al eens een kijkje willen nemen in de verkeer- en vervoerswereld in China en Japan, dan kan dat binnenkort.

Focus op kennismaking en match making
De reis zal vooral in het teken staan van kennismaking, marktverkenning, handelsbevordering en match making. Het doel van de missie is om Nederlandse partijen te tonen wat er op dit moment in China en Japan gebeurt op het gebied van verkeer en vervoer, te onderzoeken wat de behoeften van ITS zijn, kennis te maken met bedrijven en projecten in China en Japan, kennis uit te wisselen en nieuwe handelsmogelijkheden te creëren. In de verschillende steden die worden aangedaan tijdens de missie worden de deelnemers in contact gebracht met locale overheden, projectleiders en verkeer- en vervoersbedrijven.

Deelnemers missie
De missie is bedoeld voor vertegenwoordigers van locale en nationale overheden, kennisinstituten, consultants en bedrijven uit de verkeer- en vervoersindustrie met als specialisatie: inwinning van verkeersdata, verspreiding van verkeersinformatie, dynamisch verkeersmanagement, parkeersystemen, mobile ticketing, road pricing, driver assistance systems, reisinformatie, Location Bases Services, dynamische rijstrookmarkering, brugbesturing en tunnelinstallaties als ook het aanleggen van wegen, bruggen en tunnels etc.

Organisatie
De ITS handelsmissie naar China en Japan wordt door ITS Nederland in samenwerking met de FME-CWM, het ITS Training Center China, DHV, de consulaten Guangzhou, Shanghai en de ambassades van Beijing en Tokyo georganiseerd en biedt een divers en interessant programma.

Reispakketten
Voor de ITS handelsmissie zijn speciale reispakketten samengesteld voor zowel deelname aan de handelsdelegatie als een combinatiereis met bezoek aan het 11e ITS wereldcongres. Er is tevens een mogelijkheid om via onze agent alleen Japan of alleen Nagoya te boeken. M.u.v. de Nagoya reis zijn alle reispakketten inclusief vluchten, hotels, lokaal vervoer, lunches en diners, organisatie en begeleiding. Sightseeing activiteiten zullen apart worden berekend.

Contact
Wilt u meer informatie over het programma, reispakketten en inschrijving, dan kunt u bellen of mailen met ITS Nederland, Esther de Waard 015-251 6581 of
dewaard@connekt.nl
Zie
www.itsworldcongress.org
voor meer informatie omtrent het ITS wereldcongres.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht ITS Nederland