Plaatsing geluidsschermen op A28

Zwolle – Maandag 9 augustus 2004 start Rijkswaterstaat met het plaatsen van geluidsschermen aan de zuidelijke zijde van de A28 waar momenteel geen verkeer over rijdt. De werkzaamheden duren naar alle waarschijnlijk tot en met vrijdag 3 september 2004. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer op het Zwolse wegennet. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.
Het werk wordt uitgevoerd aan de viaducten ter hoogte van de Rembrandtlaan, Middelweg, Rijnlaan, Rieteweg en Katerdijk. Momenteel is Rijkswaterstaat al bezig met het plaatsen van geluidsschermen ter hoogte van het viaduct aan de Ceintuurbaan. De werkzaamheden worden hier naar verwachting 27 augustus afgerond.

Planning werkzaamheden
De planning van het plaatsen van de geluidsschermen en sierstroken is als volgt:
16 augustus – 3 september Rembrandtlaan, Middelweg, Rijnlaan
9 augustus – 27 augustus Katerdijk
16 augustus – 3 september Rieteweg

De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spitstijden, oftewel tussen 9.00 en 16.00 uur.

Plaatsing geluidsschermen op A28 | Infrasite

Plaatsing geluidsschermen op A28

Zwolle – Maandag 9 augustus 2004 start Rijkswaterstaat met het plaatsen van geluidsschermen aan de zuidelijke zijde van de A28 waar momenteel geen verkeer over rijdt. De werkzaamheden duren naar alle waarschijnlijk tot en met vrijdag 3 september 2004. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het verkeer op het Zwolse wegennet. Onverwachte omstandigheden, zoals het weer, kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.
Het werk wordt uitgevoerd aan de viaducten ter hoogte van de Rembrandtlaan, Middelweg, Rijnlaan, Rieteweg en Katerdijk. Momenteel is Rijkswaterstaat al bezig met het plaatsen van geluidsschermen ter hoogte van het viaduct aan de Ceintuurbaan. De werkzaamheden worden hier naar verwachting 27 augustus afgerond.

Planning werkzaamheden
De planning van het plaatsen van de geluidsschermen en sierstroken is als volgt:
16 augustus – 3 september Rembrandtlaan, Middelweg, Rijnlaan
9 augustus – 27 augustus Katerdijk
16 augustus – 3 september Rieteweg

De werkzaamheden worden uitgevoerd buiten de spitstijden, oftewel tussen 9.00 en 16.00 uur.