Heijmans krijgt opdracht voor Leerpark Dordrecht

‘s-Hertogenbosch – Heijmans N.V. is door de coöperatie Leerpark U.A. geselecteerd om het Leerpark in Dordrecht te gaan ontwikkelen en realiseren. Met het Leerpark wordt een geheel nieuwe wijk voor Dordrecht gerealiseerd.

Het ambitieuze project omvat ongeveer 60.000 m2 opleidingsruimte, circa 450 woningen, 35.000 m2 bedrijfsruimte en kantoren, alsmede alle daarbij behorende infrastructuur en overige voorzieningen. De totale waarde van het project is ongeveer € 175 miljoen. Het project heeft een looptijd van ongeveer 8 jaar. De eerste bouwwerkzaamheden zijn gepland in september 2005.

Dit project is een voorbeeld van de ambitie van Heijmans om in een eerder stadium bij een project betrokken te zijn en daarbij te kiezen voor een integrale benadering voor een gebiedsinrichting. Voor de ontwikkeling van het project is samengewerkt tussen de Heijmans werkmaatschappijen Proper Stok en Heijmans Vastgoedontwikkeling. Bij de realisatie zullen meerdere Heijmans ondernemingen betrokken zijn. Het project is verworven op basis van Europese aanbesteding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Heijmans NV