DHV tekent samenwerkingsovereenkomst met THEIDI

Amersfoort – DHV heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Chinese ingenieursbureau The Third Harbor Engineering Investigation and Design Institute, China Transportation Engineering (THEIDI).

THEIDI is één van China’s grootste ingenieursbureaus op het gebied van havens en waterwegen. Het bedrijf levert een volledig dienstenpakket, met onder meer planning, consultancy, ontwerp en contracting van grote complexe projecten. Momenteel is THEIDI bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een diepzeehavenproject bij Yangshan, voor de kust van Shanghai.

De samenwerking tussen DHV en THEIDI is voor beide partijen van strategische betekenis. DHV hoopt via de samenwerking een betere toegang te krijgen tot de Chinese markt. THEIDI verkrijgt door de samenwerking toegang tot de internationaal erkende expertise van DHV, als ook toegang tot de internationale markt waarop DHV actief is.

De samenwerkingsovereenkomst heeft een looptijd van één jaar. Daarna wordt geëvalueerd of de samenwerking voldoende vruchtbaar is.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht DHV