Redactie Infranieuws plaatst 1.000ste nieuwsitem

‘s-Hertogenbosch – Deze week is het 1.000ste nieuwsbericht gepubliceerd in de nieuwsdatabase Infranieuws.nl. Sinds september 2003 is Infranieuws actief en wordt het nieuws uit de infrabranche gevolgd en op internet gepubliceerd door een onafhankelijke vakredactie. Het is het snelste vaknieuwsmedium dat gespecialiseerd is in infra. Alle meer dan 1.000 nieuwsberichten zijn te lezen en te doorzoeken op trefwoorden. Infranieuws.nl wordt dagelijks bijgewerkt en is gratis te lezen op http://www.infranieuws.nl. Infranieuws.nl is een onderdeel van Infrasite.nl, het vakmedium over grote infrastructurele projecten en mobiliteit.

Het nieuws van Infranieuws.nl is veelal gekoppeld aan één van de ruim 350 projecten uit de projectendatabase van Infrasite.nl. U kunt daardoor vanuit het nieuwsbericht direct doorklikken naar de bijbehorende projectinformatie. Daardoor ontstaat een unieke wijze om gestructureerd het verloop en eventuele werkzaamheden van de verschillende projecten te volgen.

De redactie levert bij elk bericht de bronvermelding met link naar die bron. Infranieuws.nl: actueel, betrouwbaar en onafhankelijk.

Infrasite.nl
Infrasite.nl is een sterk groeiend vakmedium over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. Het houdt het midden tussen traditionele papieren vakbladen en jaarboeken. De vaksite publiceert vakinhoudelijke gegevens over ruim 350 grote infrastructurele projecten in Nederland, meer dan 600 mijlpalen, over thema’s, technieken, aanbestedingen, materialen, bedrijven, opdrachtgevers, contractvorming, profielen van brancheorganisaties, overheden en vakbeurzen en meer dan 3.000 adressen van bedrijven en instanties (http://www.infrasite.nl).

Infranieuws.nl, de online nieuwsdienst van Infrasite.nl (http://www.infranieuws.nl), is het snelste in infra gespecialiceerde nieuwsmedium in Nederland. Het nieuws is actueel, betrouwbaar en onafhankelijk. Infrasite.nl heeft een onafhankelijke vakredactie, die dagelijks werkt aan de uitbreiding van de inhoud van de vaksite, het nieuws uit de infrawereld en aan de realisatie van projectreportages en projectstories.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: e-Keet.nl Digital Publishers - Infrasite.nl