Website StadSPOORT.com vernieuwd

Ede – StadSPOORT is een landelijk kennissysteem – in de vorm van een databank en een portaal – voor de openbare ruimte, van en voor gemeenten, dat de komende drie jaar beschikbaar komt via internet. Het bevat kennis en ervaring rond ontwikkeling, inrichting en beheer van die openbare ruimte. Op de vernieuwde website van StadSPOORT, www.stadspoort.com, kunt u alles lezen over dit ambitieuze project.

StadSPOORT is een initiatief van CROW en Vereniging STADSWERK Nederland. In 2007 moet dit ambitieuze project operationeel zijn. De komende drie jaar helpen vijftien pilotgemeenten het systeem vullen en beproeven in de praktijk.

StadSPOORT biedt gemeenten één centraal punt met alle informatie over inrichting en beheer van de openbare ruimte. Met StadSPOORT besparen gemeenten geld en tijd, ontstaat meer inzicht in processen, wordt de competentie van medewerkers bevorderd en ontstaat uiteindelijk een beter product. Op de vernieuwde website van StadSPOORT vindt u uitgebreide informatie over dit project. U leest hier alles over de werking van het systeem, de voordelen, de wijze waarop het systeem wordt ‘gevuld’ en hoe de kwaliteit wordt bewaakt. Daarnaast leest u op StadSPOORT.com alles over de voortgang van het project.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht CROW