Kopp en Kouwenhoven directeuren bij Connexxion

Hilversum – De Groepsdirectie van Connexxion Holding N.V. heeft per 1 juli 2004 mevrouw ing. M. (Marianne) Kopp-Raadgever benoemd tot directeur van Connexxion Vloot B.V. Daarnaast heeft de Groepsdirectie per 1 juni 2004 de heer J. (Jan) Kouwenhoven benoemd in de functie van commercieel directeur van de divisie Openbaar Vervoer.

Mevrouw Kopp heeft diverse (senior) managementfuncties bekleed bij onder andere Fokker en Rolls Royce in Duitsland. Zij volgt als directeur van Connexxion Vloot de heer P.H. (Patrick) Kremer RA op, die deze functie op interim-basis vervulde. Vloot B.V. voert het beheer over meer dan 6000 voertuigen van de divisies Openbaar Vervoer, Taxi Services en Tours & Water.

De heer Kouwenhoven heeft verschillende managementfuncties in het personenvervoer vervuld bij HTM, ZWN Groep/Connexxion, en Connex Nederland. Als commercieel directeur wordt hij verantwoordelijk voor de relaties met concessieverleners binnen en buiten het verzorgingsgebied van Connexxion. Hij zal deel uitmaken van het directieteam Openbaar Vervoer.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Connexxion