Open Dag Shuttlebogen

Zoetermeer – Op zaterdag 24 april wordt de bouwlocatie Shuttlebogen opengesteld voor publiek. De ingang van de bouwlocatie bevindt zich aan de Rat Verleghstraat nabij de voormalige spoorwegovergang Huifakkerstraat in Breda. Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen geïnteresseerden de voortgang van de bouw van dichtbij zien.

Zaterdag 24 april organiseren Bouwcombinatie HSL InfraRail en Projectorganisatie HSL-Zuid in samenwerking met de gemeente Breda en ProRail een Open Dag waarbij de bouwlocatie bezocht kan worden. Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de onderdoorgangen Westerparklaan en Meester Bierensweg en bij de fly-over ter hoogte van het NAC-stadion.

Bezoekers van de Open Dag kunnen hun auto parkeren op parkeerplaats P5 van het NAC-stadion in Breda.
Vanaf hier vertrekken gratis bussen naar de bouwlocatie. De laatste bussen vertrekken om 14.00 uur. Bij de bouwlocatie is geen parkeergelegenheid. Auto’s worden hier niet toegelaten. De bouwlocatie is wel bereikbaar met de fiets. Bij de ingang van de bouwlocatie staat een fietsenstalling.

Bezoekers die de bouwplaats willen bezoeken, wordt aangeraden om makkelijke kleding aan te trekken en stevig schoeisel te dragen. Het terrein is niet toegankelijk voor minder validen.

Bezoekers die meer willen weten over de Open Dag kunnen bellen met het gratis telefoonnummer 0800 – 475 98 43 (0800 – HSLZUID).

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Projectorganisatie HSL-Zuid