Nieuwe directeuren treden aan bij Holland Railconsult

Utrecht –Holland Railconsult krijgt een nieuwe directeur voor de Europese activiteiten. Per 1 april wordt ing. R. (Rob) Brugts opgevolgd door dr. ir. G.G. (Gerard) Wolzak (51), de huidige adjunct directeur Buitenland. Brugts vertrekt naar ingenieursbureau MWH waar hij managing director Europe wordt. Ir. J.W. (Wim) Jol blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding bij Holland Railconsult Holding en Holland Railconsult International.

Er vindt ook een wisseling van de wacht plaats binnen Holland Railconsult bv, het bedrijf waarin de Nederlandse activiteiten van de Holland Railconsult Holding zijn ondergebracht. De directeur van de divisie Infrastructuur, G. (George) Brouwer (56), is per 15 maart opgevolgd door het hoofd Commercie, ir. J.M. (Johan) van den Elzen (45). Brouwer wordt directeur Business Development en Kennis en Innovatie binnen Holland Railconsult bv. De benoeming van Van den Elzen past in het verjongingsbeleid voor hoger management binnen Holland Railconsult.

Gerard Wolzak heeft ruime commerciële ervaring in Europa en Amerika. Binnen Holland Railconsult heeft hij onder meer leiding gegeven aan het projectbureau Betuweroute. Sinds 2002 is hij adjunct directeur Buitenland voor Holland Railconsult.
Holland Railconsult wil de komende jaren sterker inzetten op de kansen in Europa. Doel is om rond 2007 een groep raadgevende ingenieursbureaus gevormd te hebben die allerlei soorten dienstverlening verricht op het gebied van infrastructuur voor het openbaar vervoer. Tegelijk wil het bureau de positie in Nederland verstevigen door sterker te focussen op de kernkwaliteiten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Holland Railconsult