Tauwadviseur gekozen tot Ing. v/h Jaar 2004

Deventer РVoor de elfde keer organiseerde de Nederlandse Ingenieursvereniging NIRIA de verkiezing van de Ing. v/h. Jaar, een belangrijk evenement in de techniekwereld sinds 1993. De titel Ing. v/h Jaar wordt verleend aan de ingenieur die op ̩̩n of andere manier zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de techniek en het beroep van ingenieur.

De NIRIA-jury kende Simon Bos afgelopen vrijdag de titel Ing. v/h Jaar 2004 toe voor zijn verdienstelijke en innovatieve zoektocht naar mogelijkheden tot hergebruik van verontreinigde grond- en afvalstromen en de maatschappelijke meerwaarde die daarbij gecreëerd wordt. Jury: “er is duidelijk sprake van eigen prestaties en een duidelijke maatschappelijke meerwaarde. Inventiviteit en originaliteit komen goed tot uiting in het werk van Simon Bos.”

Bij de verkiezing hoort een sculptuur en een oorkonde. Daarnaast betekent de toekenning van de eretitel Ing. v/h Jaar 2004 dat Simon Bos een voorbeeldfunctie vervult voor ing.’s in Nederland. Dat houdt in dat hij bijvoorbeeld zitting krijgt in de jury van Ode aan de Techniek en dat zijn opinie over techniekonderwerpen gevraagd wordt.

De publieksprijs ging naar ing. Paul Visser van Vitraton met zijn verdienste op het gebied van pacemakers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Tauw Groep

Tauwadviseur gekozen tot Ing. v/h Jaar 2004 | Infrasite