Projectstory PPS-A59 van start op Infrasite.nl

‘s-Hertogenbosch – Infrasite.nl introduceert met de Projectstory een nieuwe en unieke manier om een project te volgen. Het project PPS-A59 heeft de primeur om het eerste project te zijn om op deze unieke wijze inzicht te geven in de voortgang van het project. De Projectstory PPS-A59 komt tot stand in samenwerking met de Bouwcombinatie Poort van Den Bosch en is vanaf dinsdag 17 februari 2004 te vinden op Infrasite.nl. Het project zal met regelmatige updates worden gevolgd tot en met de oplevering.
De lezer krijgt zo een goed en breed overzicht over de voortgang van dit grote en belangrijke project.

De Projectstory PPS-A59 bevat artikelen en bijlagen over de PPS-constructie, het nieuws, de aanleg van de weg, deelnemende bedrijven, de opdrachtgever, projecthistorie, mijlpalen, veel fotomateriaal en natuurlijk de voortgang van de werkzaamheden.
Het project PPS-A59 is een referentieproject op het gebied van PPS voor autosnelwegen.

De Projectstory PPS-A59 is te vinden op
Infrasite.nl.

Het vakmedium Infrasite.nl publiceert vakinformatie over alle grote infrastructurele projecten, plaatst elke dag nieuws in de online nieuwsdienst Infranieuws.nl (http://www.infranieuws.nl) en verschaft achtergrondinformatie en overzichten over projecten in projectreportages en projectstories. Het is een onafhankelijke uitgave met een groot draagvlak in de markt, die middels een onafhankelijke redactie projectinformatie actief achterhaalt, opneemt en uitbreidt.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Infrasite.nl