InfraMatch en Infrasite.nl besluiten tot samenwerking

Op 14 januari 2004 hebben Jaap Feil, directeur van InfraMatch en Ivo Ketelaar, uitgever van Infrasite.nl op de vakbeurs GWW 2004 in Leiden het contract ondertekend tot plaatsing van de carrière-informatie van InfraMatch op Infrasite.nl. Beide bedrijven breiden hiermee hun dienstverlening verder uit. De carrière-informatie van InfraMatch zal bestaan uit actuele vacatures, een grote CV-bank en een uitgebreide stagebank. Deze informatie zal deel uit gaan maken van een nieuwe special over infra-specifieke arbeidsmarktinformatie op Infrasite.nl.

Op de foto toasten de heren Ivo Ketelaar (links), uitgever Infrasite.nl en Jaap Feil (rechts), directeur InfraMatch op een vruchtbare samenwerking.

Bron foto: Infrasite.nl

InfraMatch is sinds april 2000 het carrièrecentrum op internet voor de technische sector. Het bedrijf heeft als doel het op professionele manier samenbrengen van werkgevers en werknemers. Het heeft een gedegen positie opgebouwd en zich bewezen bij zijn klanten. InfraMatch is een service gerichte organisatie met een persoonlijke benadering. InfraMatch biedt in zijn dienstverlening de Vacaturebank, de CV-bank, de Stagebank en de Vacature monitoring, waar werkgevers alle informatie over hun geplaatste vacature kunnen volgen.
Meer informatie: www.inframatch.nl.

Infrasite.nl is een sterk groeiend vakmedium over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. Het houdt het midden tussen traditionele papieren vakbladen en jaarboeken. De vaksite publiceert zowel dagelijks nieuws, (product)berichten (
www.infrasights.nl

) als vakinhoudelijke gegevens over ruim 300 grote infrastructurele projecten in Nederland, meer dan 500 mijlpalen, thema’s, technieken, materialen, bedrijven, opdrachtgevers, profielen van brancheorganisaties, overheden en vakbeurzen en bijna 3000 adressen van bedrijven en instanties
(http://www.infrasite.nl
).
Infrasite.nl heeft een onafhankelijke vakredactie, die dagelijks werkt aan de uitbreiding van de inhoud van de vaksite, het nieuws uit de infrawereld en aan de realisatie van projectreportages

InfraMatch en Infrasite.nl besluiten tot samenwerking | Infrasite

InfraMatch en Infrasite.nl besluiten tot samenwerking

Op 14 januari 2004 hebben Jaap Feil, directeur van InfraMatch en Ivo Ketelaar, uitgever van Infrasite.nl op de vakbeurs GWW 2004 in Leiden het contract ondertekend tot plaatsing van de carrière-informatie van InfraMatch op Infrasite.nl. Beide bedrijven breiden hiermee hun dienstverlening verder uit. De carrière-informatie van InfraMatch zal bestaan uit actuele vacatures, een grote CV-bank en een uitgebreide stagebank. Deze informatie zal deel uit gaan maken van een nieuwe special over infra-specifieke arbeidsmarktinformatie op Infrasite.nl.

Op de foto toasten de heren Ivo Ketelaar (links), uitgever Infrasite.nl en Jaap Feil (rechts), directeur InfraMatch op een vruchtbare samenwerking.

Bron foto: Infrasite.nl

InfraMatch is sinds april 2000 het carrièrecentrum op internet voor de technische sector. Het bedrijf heeft als doel het op professionele manier samenbrengen van werkgevers en werknemers. Het heeft een gedegen positie opgebouwd en zich bewezen bij zijn klanten. InfraMatch is een service gerichte organisatie met een persoonlijke benadering. InfraMatch biedt in zijn dienstverlening de Vacaturebank, de CV-bank, de Stagebank en de Vacature monitoring, waar werkgevers alle informatie over hun geplaatste vacature kunnen volgen.
Meer informatie: www.inframatch.nl.

Infrasite.nl is een sterk groeiend vakmedium over grote infrastructurele projecten en mobiliteit. Het houdt het midden tussen traditionele papieren vakbladen en jaarboeken. De vaksite publiceert zowel dagelijks nieuws, (product)berichten (
www.infrasights.nl

) als vakinhoudelijke gegevens over ruim 300 grote infrastructurele projecten in Nederland, meer dan 500 mijlpalen, thema’s, technieken, materialen, bedrijven, opdrachtgevers, profielen van brancheorganisaties, overheden en vakbeurzen en bijna 3000 adressen van bedrijven en instanties
(http://www.infrasite.nl
).
Infrasite.nl heeft een onafhankelijke vakredactie, die dagelijks werkt aan de uitbreiding van de inhoud van de vaksite, het nieuws uit de infrawereld en aan de realisatie van projectreportages