N 279 Veghel van oktober tot voorjaar 2004 dicht

De provinciale weg N 279 wordt bij Veghel gedurende een kleine vier maanden afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen. De afsluiting duurt volgens planning van 6 oktober tot medio februari 2004 en is nodig vanwege de reconstructie van de kruising met de Rembrandtlaan. Afgesloten wordt het wegvak tussen de Rembrandtlaan en de aansluiting met de A50.

Vanwege de toenemende verkeersdruk wordt het wegvak in de provinciale weg N279 tussen de Rembrandtlaan en de nieuwe A50 in Veghel verbeterd. Het wegdek krijgt een nieuwe verharding van beton met plaatselijk een deklaag van geluidarm asfalt. Ook worden nieuwe verkeerslichten geplaatst op de kruising met de NCB-laan en worden de verkeerslichten op de kruising met de Rembrandtlaan vernieuwd.

De afsluiting is nodig om de veiligheid voor de wegwerkers te waarborgen. Er worden omleidingsroutes aangegeven via de Rembrandtlaan, A50 en Eerdsebaan. Om de bereikbaarheid van bedrijventerrein De Amert te garanderen wordt een speciale noodweg aangelegd tussen de Cehave en de nieuwe A50. Op sommige plaatsen geldt tijdelijk een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht provincie Noord-Brabant

N 279 Veghel van oktober tot voorjaar 2004 dicht | Infrasite