Verkoop DHV-onderdeel aan Neways afgerond

Neways Electronics International N.V. (Neways) en advies- en ingenieursbureau DHV maken bekend dat de transactie inzake de overname van één van DHV’s afdelingen in Eindhoven door Neways succesvol is afgerond.

Begin mei is het boekenonderzoek afgesloten, waarmee de op 5 april 2011 aangekondigde overname van de uit 54 medewerkers bestaande afdeling is afgerond. De overgenomen activiteiten betreffen de ontwikkeling en engineering van elektronische systemen voor de hightech industrie en passen uitstekend binnen het one-stop-providership concept van Neways en de daarmee samenhangende versterking van kennisintensieve ontwikkelcapaciteit. De jaarlijkse omzet van de activiteiten bedraagt circa € 4 miljoen. Consolidatie van de activiteiten vindt plaats vanaf 1 mei 2011 en de overname zal direct bijdragen aan de resultaten van Neways.

Nu de verkoop is afgerond opereert DHV in Eindhoven met circa 300 medewerkers. De focus van de activiteiten van DHV in Eindhoven ligt nu op de markten voor infrastructuur & mobiliteit, water & milieu en ruimte & vastgoed.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal HaskoningDHV