Inloopavond Combiplan Nijverdal op 15 juni 2010

Op dinsdag 15 juni 2010 vindt een inloopavond plaats over het Combiplan Nijverdal. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het project. Er zijn die avond twee momenten waarop de aannemerscombinatie een presentatie geeft over de planning. Deze presentaties vinden plaats om 18.00 uur en 19.00 uur. Ook zal Rijkswaterstaat tijdens de presentatie kort aan het woord zijn. Belangstellenden kunnen op elk gewenst moment binnenlopen.

Aan de hand van tekeningen en panelen wordt informatie gegeven over onder andere:

 • intrillen van de damwanden;
 • de bouwmethode van de tunnel;
 • de tijdelijke fietstunnel;
 • afsluiting van de De Joncheerelaan;
 • spoorbrug Regge en spoorbrug Nevengeul;
 • planning werkzaamheden.

  Vertegenwoordigers van onder andere Rijkswaterstaat, ProRail en aannemerscombinatie Leo ten Brinke zijn aanwezig om informatie te geven en uw vragen over deze onderwerpen te beantwoorden.

  Datum: dinsdag 15 juni 2010
  Tijd: tussen 17.00 uur en 20.00 uur
  Locatie: Hervormd Centrum, Constantijnstraat 7a in Nijverdal

  Combiplan Nijverdal
  Het Combiplan Nijverdal ontlast het centrum van Nijverdal, door het knelpunt van de N35 aan te pakken. Rijkswaterstaat verplaatst de N35 naar het noorden en ProRail legt hiernaast het spoor aan. Een deel van de nieuwe weg en het spoor komt in een tunnel te liggen. Het resultaat is een snellere doorstroming op de weg, verbetering van de betrouwbaarheid van de treinverbinding en veiligheid in het dorp. Het Combiplan Nijverdal is in 2013 gereed.

  Zie ook www.rijkswaterstaat.nl/N35

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Oost-Nederland