Benoemingen bij Heijmans

Rob van Gelder en Pamela Boumeester benoemd tot commissaris

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) heeft ingestemd met de benoeming van Rob van Gelder en Pamela Boumeester tot commissaris. Gerrit Witzel volgt Rob van Gelder op als voorzitter van de Raad van Bestuur van Heijmans. De Raad van Commissarissen heeft Bert van der Els officieel benoemd tot lid van de Raad van Bestuur.

Raad van Bestuur / Concerndirectie
Rob van Gelder (64) was sinds 1 juli 2008 voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij gaat nu, zoals in 2008 afgesproken, met pensioen. Hij treedt per 1 juli 2010 toe tot de Raad van Commissarissen van Heijmans. Gerrit Witzel (58) was sinds 1 oktober 2008 vicevoorzitter van de Raad van Bestuur en volgt per 28 april 2010 Rob van Gelder op.

De Raad van Commissarissen heeft tijdens de AVA de benoeming toegelicht van Bert van der Els (55) tot lid van de Raad van Bestuur. Van der Els is momenteel lid van de Concerndirectie. De nieuwe Raad van Bestuur van Heijmans N.V. bestaat daarmee nu uit: Gerrit Witzel (voorzitter), Bert van der Els (vicevoorzitter) en Mark van den Biggelaar (CFO).

Jan Kleijn, thans directeur Woningbouw Regio Zuid, volgt Van der Els op als lid van de Concerndirectie. De Concerndirectie bestaat dan uit Ton Hillen (Vastgoed en Woningbouw) en Jan Kleijn (Utiliteitsbouw en Techniek) en de hiervoor vermelde leden van de Raad van Bestuur.

Raad van Commissarissen
Met de benoeming van Rob van Gelder (per 1 juli 2010) en Pamela Boumeester (per 28 april 2010) vult de Raad van Commissarissen de twee opengestelde vacatures op. Hans Bartelds (commissaris van Heijmans N.V. sinds mei 1994) treedt per 28 april af als commissaris.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Heijmans NV