Royal Haskoning benoemt nieuwe Financieel Directeur

Maartje Bouvy per 1 januari 2008 naar Royal Haskoning

Nijmegen – Drs. Maartje Bouvy RC, BBA en LL.B, (1972) wordt per 1 januari 2008 de nieuwe Financieel Directeur bij Royal Haskoning. Zij volgt drs. Sicco Reeskamp RC op, die sinds 1 april als interim-directeur werkzaam is bij de organisatie.

Maartje Bouvy maakt de overstap van Finance Director binnen de (Global) Foods Category bij Unilever naar Royal Haskoning. Maartje wordt de eerste vrouwelijke concerndirecteur bij Royal Haskoning. Hiermee geeft de organisatie gestalte aan haar inzet om meer diversiteit in haar management te krijgen. Maartjes kennis en ervaring, met name buiten de branche, worden gezien als een bijzondere toegevoegde waarde voor Royal Haskoning. De Financieel Directeur werkt vanuit de kantoren Rotterdam en Nijmegen.

Maartje rondde in 1993 haar studie Bedrijfskunde aan Universiteit Nijenrode af, vervolgens studeerde ze Economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Haar inhoudelijke bagage is aangevuld met de opleiding Register Controller, afgerond aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam in 2000.

Maartje Bouvy is haar professionele loopbaan begonnen bij Unilever in 1996 waar zij verschillende functies heeft vervuld. Binnen de organisatie heeft zij ervaring opgedaan binnen management accounting, buying, financial accounting and international controlling.

Naast haar studie en loopbaan is Maartje betrokken bij diverse besturen. Ze maakt zich sterk voor ambitieuze vrouwen met een fulltime baan en richtte de ‘Blonde Tafel Rotterdam’ in 2005 op. In de periode 2002 tot 2006 was ze bestuurslid van ‘Steun bij ziekte’, een zorgverzekeringassociatief bij Unilever.

BBA is Bachelor of Business Administration

LL.B is Bachelor of Law

RC is Registered Controller

Royal Haskoning is een internationaal opererend en multidisciplinair bureau van consultants, architecten en ingenieurs. De adviesdiensten bestrijken het brede veld van de duurzame interactie tussen de mens en zijn omgeving op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, Infrastructuur & transport, architectuur & bouw, gebouwinstallaties, industrial installations, bouwmanagement & advies, milieu, water, kust & rivieren, maritiem. 3600 professionals adviseren overheden en bedrijfsleven over de gehele wereld al meer dan 125 jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal Haskoning

Royal Haskoning benoemt nieuwe Financieel Directeur | Infrasite