De Bouw Maakt Het; N31 open dag 3 juni 2006

Garyp – Op zaterdag 3 juni 2006 is de Dag van de Bouw. Tussen 10.00 en 16.00 uur stelt de N31 Wâldwei haar project ook open voor bezichtiging! De deelnemers van deze dag zijn Bouwend Nederland, Waldwei.com, de Koninklijke BAM Groep, Dura Vermeer Groep en Ballast Nedam Infra.

De open dag is een initiatief van Bouwend Nederland. Landelijk worden er op deze dag zo’n 30 projecten in aanbouw opengesteld voor publiek. In het Noorden doen bijvoorbeeld de A37 Holsloot-Duitse Grens, Asfaltcentrale Westerbroek en “De Blauwe Stad” Groningen mee. De campagne “De Bouw maakt het” beoogt jong en oud kennis te laten maken met de wereld van de bouw.

Rondtour Keet- Fonejachtbrug- Aquaduct
De ontmoetingsplaats is de groene keet bij rotonde Garyp. Deze is ingericht met een projectenmarkt, divers bouwmaterieel, er is een springkussen voor de kinderen en iets te eten en te drinken. Twee bussen met gids worden ingezet tussen 11.00 en 14.00 uur op het traject Keet- Fonejachtbrug- Aquaduct Langdeel. U komt alles te weten over de bouw van de brug, het aquaduct en de verdubbeling van de N31. Dus wie zich afvraagt wat ze daar allemaal langs de weg doen…. nu is de kans om zelf eens te kijken!

Aanmelding open dag
Voor aanmelding voor deze dag kunt u terecht op www.debouwmaakthet.nl halverwege de maand mei. Wie een bustour wil maken moet dit aangeven op bovenstaande site onder het project verdubbeling N31 Wâldwei. Hier kunt u aangeven op welk tijdstip u de rondrit wilt maken.

Parkeren
U kunt uw auto parkeren bij transportbedrijf Van der Veen, pal aan de rotonde richting Garyp. Vanaf dit terrein wordt een veilig wandelpad gemaakt langs de rotonde naar de bouwkeet.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: N31 Leeuwarden - Drachten (de Waldwei)