Essent introduceert nieuwe flexibele laadpas

Essent introduceert een nieuwe laadpas voor elektrisch rijders die minder dan één keer per week hun auto aan een openbaar laadpunt willen opladen. Met Laadpas Soms heeft deze groep 24/7 voordelig toegang tot het netwerk van alle openbare laad- en snellaadpunten in Nederland.

“Bestuurders die voornamelijk thuis of op het werk en zelden onderweg laden, willen niet aan een abonnement vastzitten. Met LaadPas Soms komen we deze groep elektrisch rijders tegemoet; ze hebben wel de zekerheid van een back-up wanneer ze onverwacht moeten laden, maar zitten nergens aan vast en betalen alleen voor de daadwerkelijk geladen elektriciteit”, vertelt Hilde Szabo, Manager E-mobility van Essent.

LaadPas Vaak

Behalve LaadPas Soms kunnen elektrisch rijders bij Essent ook kiezen voor LaadPas Vaak, een pas die bedoeld is voor wie vaker dan één keer per week gebruikmaakt van openbare laadpalen. Bezitters van LaadPas Vaak betalen een vast tarief per maand en een laag tarief per laadbeurt.

Zowel LaadPas Soms als LaadPas Vaak is aan te vragen via de website van Essent. Zie voor meer informatie over prijzen en voorwaarden .

Onderwerpen:

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Essent (Hoofdkantoor)