Duurzaam Lintje voor Folkert van der Molen van DHV

Ter gelegenheid van Duurzame Dinsdag heeft minister Marja van Bijsterveldt vandaag een Duurzaam Lintje uitgereikt aan Folkert van der Molen, senior adviseur duurzaam ondernemen en milieubeleid bij DHV. Hij is daarmee beloond voor zijn inzet voor een duurzame samenleving.

infrasite_insert_image_1
Folkert van der Molen is duurzaam ondernemer van het eerste uur en al 25 jaar actief als adviseur en marketeer op het gebied van milieu en duurzaamheid binnen en buiten DHV. Hij is initiatiefnemer en (inhoudelijk) organisator van het Nationaal Sustainability Congres (NSC) dat dit jaar zijn 12e editie beleeft en inmiddels het jaarlijks grootste evenement in Nederland is op het gebied van duurzaamheid.

Folkert is jurylid van de Trouw Duurzame 100, manager van diverse websites en social media platforms op het gebied van duurzaamheid. Ook in zijn privéleven beoogt Folkert zo duurzaam mogelijk te leven.

De organisatie van Duurzame Dinsdag beloont jaarlijks een aantal koplopers op het gebied van duurzaamheid. Folkert bevindt zich in het gezelschap van oud-minister en hoogleraar Jacqueline Cramer, Chris Dutilh (Unilever), ontwerper Claudy Jongstra, Matthijs Lievaart (Doe Mee Verlos Zee) en Joke Hirschmann (Duurzame Dinsdag).

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Royal HaskoningDHV