Congres Laadinfra 2022

Video: Congres Laadinfra ’22 in beeld

Foto: ProMedia

De Doelen in Rotterdam werd op dinsdag 22 maart drukbezocht vanwege het Congres Laadinfra. Het congres stond in het teken van de uitdagingen in het aanleggen van laadinfrastructuur, waar 26 verschillende sprekers hun verhaal over deden.

In totaal woonden zo’n 300 mensen het evenement bij, fysiek of online. Voor veruit de meeste bezoekers die aanwezig waren in De Doelen, was dit weer het eerste fysieke congres dat zij bezochten sinds de uitbraak van corona in Nederland. De deelnemers werd een gevarieerd programma voorgeschoteld, met presentaties die leidden tot veel interactie en discussie.

Sprekers waren onder meer directeur economie en duurzaam bij de gemeente Rotterdam Petra de Groene, manager innovatie en netontwerp bij Liander Vincent Dekker, voorzitter van het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) Nancy Kabalt- de Groot en VVD-Europarlementariër Caroline Nagtegaal.

Bekijk hieronder de aftermovie:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Video: Congres Laadinfra ’22 in beeld | Infrasite
Congres Laadinfra 2022

Video: Congres Laadinfra ’22 in beeld

Foto: ProMedia

De Doelen in Rotterdam werd op dinsdag 22 maart drukbezocht vanwege het Congres Laadinfra. Het congres stond in het teken van de uitdagingen in het aanleggen van laadinfrastructuur, waar 26 verschillende sprekers hun verhaal over deden.

In totaal woonden zo’n 300 mensen het evenement bij, fysiek of online. Voor veruit de meeste bezoekers die aanwezig waren in De Doelen, was dit weer het eerste fysieke congres dat zij bezochten sinds de uitbraak van corona in Nederland. De deelnemers werd een gevarieerd programma voorgeschoteld, met presentaties die leidden tot veel interactie en discussie.

Sprekers waren onder meer directeur economie en duurzaam bij de gemeente Rotterdam Petra de Groene, manager innovatie en netontwerp bij Liander Vincent Dekker, voorzitter van het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) Nancy Kabalt- de Groot en VVD-Europarlementariër Caroline Nagtegaal.

Bekijk hieronder de aftermovie:

Auteur: Elisabetta Santangelo