Opening modelvestiging in Rijswijk

3774 logo Rexel

Op donderdag 17 oktober vierde elektrotechnisch distributeur Rexel de feestelijke heropening van haar vestiging in Rijswijk. Deze totaal vernieuwde vestiging staat model voor alle toekomstige locaties van Rexel in Nederland. De heropening werd gevierd in aanwezigheid van een groot aantal klanten, leveranciers en medewerkers – dé partners met wie Rexel samen de toekomst wil bouwen. Binnenkort volgt de heropening van Rexel-vestigingen in Groningen en Kerkrade.

“Met deze nieuwe vestiging speelt Rexel nog meer in op de behoeften van haar klanten”, aldus Robert Kapteijn, Director Business Development van Rexel: “Zo vindt de bezoeker hier gemakkelijk zijn weg, dagelijks nieuwe aanbiedingen en een uitgebreid assortiment. Regelmatig zijn er specialisten aanwezig die bezoekers informeren over mogelijkheden om nieuwe business te creëren. Ook kan de bezoeker gebruik maken van gratis WI-FI, een instore e-service en een comfortabele koffiecorner.”

Experience Centers

Naast een vestiging zoals in Rijswijk ontwikkelde Rexel een aantal Experience Centers in Nieuwegein, Haarlem, Groningen en Kerkrade. In deze Experience Centers toont Rexel werkende innovatieve oplossingen, zoals LED-verlichting en Domotica.

“De Rexel Experience Centers zijn een plek waar installateur, leverancier en eindgebruiker elkaar kunnen ontmoeten”, aldus Kapteijn: “De installateur kan de locatie bezoeken voor advies of training. Daarnaast biedt het de installateur de mogelijkheid om eindklanten mee te nemen en hen de verschillende oplossingen te laten ervaren.”

Over Rexel

Wereldwijd is de Rexel Group marktleider in de distributie van elektrotechnische materialen. Het bedrijf is actief in 37 landen en telt 2.300 vestigingen waar in totaal ongeveer 31.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2012 een omzet van € 13,4 miljard. Ongeveer 56% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

De missie van Rexel is klanten over de hele wereld ondersteunen bij het creëren van toegevoegde waarde en efficiënter zaken doen, door een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten aan te bieden op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rexel Nederland B.V.

Opening modelvestiging in Rijswijk | Infrasite