UITBREIDINGSLOCATIE

De Kuiper bouwt ‘sfeervolle bruggen’ in Katwijk

Zanderij Katwijk foto De Kuiper Infrabouw

De Kuiper Infrabouw uit Hardinxveld-Giessendam meldt op zijn website dat het op dit moment vijf ‘sfeervolle bruggen’ realiseert op de uitbreidingslocatie Zanderij in Katwijk. De bruggen worden de verbindingen in dit nieuwe, groene woongebied.

De nieuwbouw in Katwijk bestaat uit diverse groene wijken. Tussen deze wijken slingert een waterloop. De wijken worden onderling met elkaar verbonden door vijf bruggen. Hiervan zijn er vier bestemd voor alle verkeer en is één brug bestemd voor de fietsers en voetgangers.

Chique

De Kuiper heeft in opdracht van CAMPRI Vastgoed een aantal verfijnde, slanke bruggen ontworpen die passen bij de chique en groene uitstraling van de wijken. Na de goedkeuring van het ontwerp is gestart met de productie van de brugelementen.

De brugelementen zijn gefaseerd aangebracht. In het nieuwe jaar worden de bruggen van slijtlagen en leuningen aangebracht. Daarna zijn de ze klaar voor oplevering.

Lees ook:

Calandbrug: reparatie duurt veel langer

Brug Sas van Gent met tijdelijke oplossing terug in bedrijf

Auteur: Bart Oosterveld