Dover van Doorn

Dover gaat verder als Van Doorn

Foto: persbericht Van Doorn

Infrabedrijf Dover uit Geldermalsen gaat voortaan door het bestaan als Van Doorn. De naamswijziging is de laatste stap in de verandering van de huisstijl die in 2020 in gang werd gezet. Dat werd recent tijdens een kleine maar feestelijke bijeenkomst gevierd.

De activiteiten van de onderneming zijn inmiddels, 55 jaar na de oprichting, over vijf bedrijven verdeeld. Van Doorn houdt zich bezig met de buitenruimte in brede zin, met diensten op het gebied van infra, verkeer, groen en verduurzaming. Er is veel samenhang tussen deze activiteiten en met de naamswijziging wil het bedrijf de “eenheid van het merk en de samenwerking en het vertrouwen tussen de onderliggende bedrijfseenheden” onderstrepen.

Nieuwe naam, nieuw logo

Er verandert verder niets aan de manier van werken, zo wordt benadrukt. De onderneming denkt met één gezamenlijk merk de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wel is met de naam ook het logo veranderd. Het oranje logo met pion van Dover is vervangen door het paarse logo van Van Doorn. De handelsnaam Dover BV verdwijnt eveneens van het toneel ten faveure van Van Doorn Verkeer BV. Het bedrijf heeft ruim 350 medewerkers en zeven vestigingen, van waaruit jaarlijks aan meer dan 600 projecten wordt gewerkt.

Dover Van Doorn

Lees ook: Nieuwe cao bouw en infra: 4,5% procent loonsverhoging en ‘diplomabonus’

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is de vaste redacteur van Infrasite. Daarnaast is hij hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij online vakbladuitgeverij ProMedia.