VolkerStevin werkt mee aan ‘superriool’

logo volkerwessels volker wessels

VolkerWessels onderneming VolkerStevin is door Thames Water gecontracteerd voor de uitvoering van voorbereidende werkzaamheden bij de aanleg van de Thames Tideway Tunnel. Met de tunnel wordt de vervuiling van de Theems aangepakt.

Met het project van VolkerStevin is 23 miljoen Britse pond (31 miljoen euro) gemoeid. Het omvat tal van maritieme bouwprojecten in de stad.

Rob Coupe, Managing Director van VolkerStevin: “Dit is een indrukwekkend project en we zijn trots dat we er deel van uitmaken. We zijn heel blij dat we na ons succesvolle aandeel in een vroege fase van de werkzaamheden blijven meewerken aan dit belangrijke project. Londenaren gaan hier nog vele jaren de voordelen van ondervinden.”

De werkzaamheden maken deel uit van het grotere Thames Tideway Tunnel-project, dat de Britse hoofdstad helpt tegemoet te komen aan de steeds zwaardere eisen die aan het rioleringssysteem worden gesteld. Het project zorgt ook voor een betere waterkwaliteit van de rivier, dankzij gecombineerde overstort-interceptiestructuren.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: VolkerWessels