Combinatie Strukton/Van Oord wint verkiezing Infra Projectteam 2011

Combinatie Strukton/Van Oord heeft samen met Strukton Afzinktechnieken ‘Mergor’ de titel ‘Infra-projectteam van het jaar 2011’ gewonnen. De winnaar werd gekozen tijdens het avondprogramma van iMaintain, het NVDO Infra congres dat op 10 november in Harderwijk plaatsvond. Het team sleepte zowel de juryprijs als de publieksprijs in de wacht.

De prijs is voor het gehele team dat heeft gewerkt aan de zinksleuf van het project Metrostation CS van de Noord/Zuidlijn. Daarbij is gekeken naar het geheel van werkzaamheden, zoals het gereed brengen van de zinksleuf, het invaren en het onderstromen van het element en uiteindelijk het nauwkeurig positioneren van het afzinkelement onder het monumentale Centraal Station van Amsterdam.

De jury benadrukte de complexiteit van het project en de vele belangen die er spelen. De jury heeft een extra waardering uitgesproken voor ‘voelbare’ passie en de gedrevenheid van het team.

Over Strukton

Strukton is een fullserviceprovider op het gebied van infrastructuur- en accommodatieoplossingen. Het zwaartepunt ligt op de levering van producten en diensten gericht op mobiliteit, knooppunten en doorgaande exploitatie. Strukton is een onderneming met ca. 6.100 werknemers en € 1,4 miljard omzet in 2010. Als meedenkend partner overziet Strukton de hele keten van concept tot en met exploitatiefase. Door bundeling van de specifieke kennis en ervaring van de vijf werkmaatschappijen kunnen eindgebruikers prettig reizen en in een comfortabele ruimte wonen, werken, recreëren of leren.

Over Van Oord

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige, infrastructurele en offshoreprojecten (olie, gas en wind) met meer dan 40 kantoren wereldwijd. Van Oord is een in Nederland gevestigde, zelfstandige familieonderneming, met circa 5.000 medewerkers wereldwijd en een omzet van € 1,6 miljard in 2010. In Nederland is Van Oord betrokken bij aansprekende infrastructurele projecten als de aanleg van Maasvlakte 2, de verbreding van de A4 Burgerveen-Leiden en de aanleg van de Amsterdamse Noord/Zuidlijn.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Strukton