H.W.J. Bol nieuw bestuurslid Bouwend Nederland

Zoetermeer – Ing H.W.J. (Henk) Bol, voorzitter van de directie van BAM Utiliteitsbouw, is toegetreden tot het bestuur van Bouwend Nederland. Bol zal de plaats innemen van Ton Nelissen, die nog tot september als bestuurslid actief blijft.

Henk Bol: ‘In de bouw zijn we bijzonder trots op wie we zijn en wat we kunnen. Het maatschappelijk belang van de sector is erg groot. Denk alleen maar aan het belang van een goede infrastructuur en de invloed van mooie gebouwen op hun omgeving. Daarom ben ik al dertig jaar in de bouwsector actief. Met mijn plaats in het bestuur van Bouwend Nederland hoop ik een actieve bijdrage te kunnen leveren aan het verdere verbeteren en vernieuwen van de bouw.’

Bestuur

De vereniging Bouwend Nederland kent een algemeen bestuur en een bestuur. Beide besturen zijn representatief voor de ledenkring. Grote, middelgrote en kleine ondernemingen, actief in zowel de woning- en utiliteitsbouw als in de infrastructuur, zijn vertegenwoordigd.

Het bestuur bepaalt het beleid van de vereniging en is verantwoording verschuldigd aan het algemeen bestuur. Het bestuur telt acht leden, onder voorzitterschap van Elco Brinkman.

Naast de benoeming van Henk Bol, zijn Adri Voogt en Gem Bot beide herkozen als bestuurslid.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Bouwend Nederland