De digitale Club van Maarssen is gelanceerd

Den Haag – De vernieuwde website voor de Club van Maarssen is op 13 september 2007 gelanceerd. Dit is een virtuele ontmoetingsplaats voor deze innovatoren. Door lid te worden kan men zich aanmelden voor de Dag van Maarssen 2007. Maar er kan nog meer. Leden van de Club bouwen online een netwerk op: door andere leden te benaderen of door niet-leden uit te nodigen. Het kloppend hart van het netwerk is het Club van Maarssen blogzine. Een digitaal magazine met blogs die informatief zijn en prikkelen tot reactie. Leden kunnen zelf een blog toevoegen aan het Club van Maarssen blogzine en reageren op de blogs van anderen.

Het digitale netwerk is een initiatief van het Innovatieberaad Mobiliteit en Water en wordt beheerd door het ministerie van Verkeer en Waterstaat (VenW). Het netwerk is opgezet om snel en gemakkelijk contacten te leggen tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijven uit de VenW sectoren. Het is een platform waar de verschillende partijen kennis delen en discussie voeren. Het hoofddoel: samen werken aan innovatiedoorbraken.

De Club van Maarssen: het netwerk van innovatoren uit de VenW sectoren bouw, logisitek, luchtvaart, verkeer en water: www.clubvanmaarssen.org

De digitale Club van Maarssen is gelanceerd | Infrasite

De digitale Club van Maarssen is gelanceerd

Den Haag – De vernieuwde website voor de Club van Maarssen is op 13 september 2007 gelanceerd. Dit is een virtuele ontmoetingsplaats voor deze innovatoren. Door lid te worden kan men zich aanmelden voor de Dag van Maarssen 2007. Maar er kan nog meer. Leden van de Club bouwen online een netwerk op: door andere leden te benaderen of door niet-leden uit te nodigen. Het kloppend hart van het netwerk is het Club van Maarssen blogzine. Een digitaal magazine met blogs die informatief zijn en prikkelen tot reactie. Leden kunnen zelf een blog toevoegen aan het Club van Maarssen blogzine en reageren op de blogs van anderen.

Het digitale netwerk is een initiatief van het Innovatieberaad Mobiliteit en Water en wordt beheerd door het ministerie van Verkeer en Waterstaat (VenW). Het netwerk is opgezet om snel en gemakkelijk contacten te leggen tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijven uit de VenW sectoren. Het is een platform waar de verschillende partijen kennis delen en discussie voeren. Het hoofddoel: samen werken aan innovatiedoorbraken.

De Club van Maarssen: het netwerk van innovatoren uit de VenW sectoren bouw, logisitek, luchtvaart, verkeer en water: www.clubvanmaarssen.org