KAN start campagne Beter Bereikbaar KAN!

Nijmegen – Op 11 november 2004 start de campagne Beter Bereikbaar KAN! Het samenwerkingsverband Beter Bereikbaar Kan! wil met deze campagne weggebruikers attenderen op de nieuwe gratis e-mailservice over alle wegwerkzaamheden in de regio Arnhem-Nijmegen.

Door zich op te geven via
www.bbkan.nl kunnen alle belangstellenden wekelijks een compleet overzicht van de wegwerkzaamheden in de regio in hun mailbox ontvangen.

De Kamer van Koophandel sluit zich aan bij de actie en verstuurt in samenwerking met het KAN op 11 november een grootschalige mailing naar het gehele bedrijfsleven in het KAN. Circa 14.000 bedrijven in het KAN worden aangeschreven en hun medewerkers worden opgeroepen om zich via www.bbkan.nl op te geven voor de gratis e-mailservice.

Onder de naam Beter Bereikbaar KAN!, kortweg BBKAN!, zijn Rijkswaterstaat directie Oost-Nederland, de provincie Gelderland, het Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN) en de 21 KAN-gemeenten een samenwerkingsverband aangegaan. BBKAN! wil het verkeer in beweging houden, zodat de regio bereikbaar blijft. Een betere doorstroming van verkeer, een betere bereikbaarheid en minder overlast tijdens wegwerkzaamheden in het Knooppunt Arnhem-Nijmegen (KAN). Dat zijn de belangrijkste doelstellingen van Beter Bereikbaar KAN! (BBKAN!). In totaal wordt ongeveer 27,5 miljoen euro geïnvesteerd. Een van de acties is het beter informeren van weggebruikers over wegwerkzaamheden.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Knooppunt Arnhem Nijmegen