Nieuw beeldmerk VolkerWessels

VolkerWessels en (bijna) al zijn werkmaatschappijen in Nederland zijn sinds 21 april te herkennen aan een nieuw beeldmerk en logo.

De komende periode zal het logo door het hele land zichtbaar worden op de digitale kanalen, het materieel, de auto’s, de bouwplaatsen en alle andere plekken waar VolkerWessels en zijn werkmaatschappijen aan het werk zijn. Het bedrijf kan zo beter te laten zien wat het in huis heeft en uitstralen dat de werkmaatschappijen gezamenlijk één krachtig concern vormen.

Het nieuwe beeldmerk vindt zijn oorsprong bij Bouwbedrijf Wessels en is aangepast aan de huidige tijd, waarbij de vorm staat voor geborgenheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en vooruitstrevendheid. Het beeldmerk draagt daarmee twee zaken in zich: de rijke historie en een drang tot vernieuwing.

Doordat VolkerWessels de diversiteit, eigenheid en lokale cultuur van elke werkmaatschappij binnen het concern koestert, behouden alle werkmaatschappijen hun naam en zullen ze herkenbaar zijn aan het nieuwe beeldmerk en de eenduidige stijl.

Onderwerpen: ,

Auteur: Jacques Geluk