Asfaltnet: Asfaltcommunity open op internet

Zoetermeer – Alle kennis over en van asfalt met één muisklik bereikbaar. Op de website www.asfaltnet.nl is dit nu mogelijk. Asfaltnet is opgezet als een platform op basis van het community concept. Het community concept houdt in dat de bezoekers interactief informatie uitwisselen.

Op Asfaltnet kan iedereen informatie plaatsen en opzoeken. Zo kunnen documenten in de bibliotheek van de website worden ingevoerd en met de zoekfunctie razendsnel te doorzoeken. Voor heel gerichte of specifieke vragen kan in de ‘wie is wie’ een specialist gezocht worden. Iedereen kan in de ‘wie is wie’ de eigen gegevens plaatsen waaronder de specifieke deskundigheid op asfaltgebied.
Bedrijven en organisaties kunnen hun gegevens plaatsen, met de eigen specialisatie en de presentatie van projecten waar men trots op is of duidelijk mee maakt wat het bedrijf te bieden heeft.
Natuurlijk is er een nieuwsfunctie, waaronder de aankondiging van activiteiten. Op zoek naar een nieuwe medewerker? Dan is de vacaturebank de plaats om eerst eens te zoeken of iemand zich heeft aangemeld en zo niet, zelf een advertentie plaatsen.
Het forum staat open voor vragen en discussies.

Asfaltnet biedt veel mogelijkheden om kennis uit te wisselen. Iedereen kan Asfaltnet bezoeken en de inhoud raadplegen. Het plaatsen van gegevens staat eveneens voor iedereen open, mits het met asfalt verband houdt.

Asfaltnet is een initiatief van VBW-Asfalt (www.vbwasfalt.org) te Zoetermeer.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: VBW Asfalt