Werkzaamheden op de A59 Vlijmen Den Bosch

Den Haag – Op de A59 (Maasroute) richting ‘s-Hertogenbosch vervangt Rijkswaterstaat het asfalt over een lengte van 3,3 kilometer. De werkzaamheden duren tot medio juni 2005.

Afsluiting en omleiding
In verband met een nieuwe fase in de werkzaamheden wordt de toerit van Vlijmen (nummer 44) afgesloten van 12 mei ’s avonds tot en met 16 juni. Het verkeer komende uit Vlijmen richting ‘s-Hertogenbosch kan gebruik maken van de aansluiting Nieuwkuijk (nummer 43). Deze omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Tijdelijke afsluitingen
Om de fase-overgang mogelijk te maken worden in de nacht van 12 op 13 mei de toe- en afrit van ‘s-Hertogenbosch-west (nummer 45) en de toe- en afrit van Engelen (nummer 46) afgesloten tussen 20.00 uur en 06.00 uur. De nacht van 13 op 14 mei geldt als reservenacht voor bovengenoemde afsluitingen.

Verkeershinder
Zeker in de beginperiode kan er sprake zijn van enig oponthoud in de spits. De rijstroken zijn verschoven en versmald en er geldt, in verband met de veiligheid, een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert het doorgaande verkeer richting ‘s-Hertogenbosch en de A2 gebruik te maken van de linkerrijstrook.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Persbericht Ministerie van Verkeer en Waterstaa