ARCADIS tekent belangrijk contract met Akzo Nobel

ARCADIS, (EURONEXT: ARCAD), de internationale advies-, ontwerp- en ingenieursonderneming, heeft op 26-03-2008 bekendgemaakt dat het een driejarig raamcontract heeft afgesloten voor de wereldwijde levering van milieuadvies aan Akzo Nobel, een prominente multinationale onderneming op het gebied van verf en chemie. Het werk dat uit dit contract voortvloeit, zal worden uitgevoerd in tenminste 12 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. ARCADIS wordt met dit contract een van de twee geselecteerde milieuadviseurs voor Akzo Nobel overal ter wereld.

Bestuursvoorzitter Harrie Noy van ARCADIS over het contract: "Ons wereldwijde netwerk voorziet in de behoeftes van opdrachtgevers als Akzo Nobel. Het is geweldig om te zien dat deze klantgerichtheid vruchten afwerpt in de vorm van langdurige relaties zoals deze, waarbij continuïteit centraal staat. Daarnaast doen veel bedrijven een beroep op ons bij het uitbouwen van hun duurzaamheidbeleid. We zijn er trots op dat we kunnen werken voor Akzo Nobel, het bedrijf dat bovenaan staat in de Dow Jones Sustainability Index."

Akzo Nobel behoort tot de groeiende groep van ondernemingen die serieus aandacht schenken aan hun verantwoordelijkheden ten aanzien van het milieu en duurzaam ondernemen. ARCADIS helpt dit type ondernemingen om daarin wereldwijd een consistent niveau te bereiken op basis van dezelfde standaards op elke locatie overal ter wereld.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Het advies- en ingenieursbureau ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten op het gebied van infrastructuur, milieu en gebouwen. Dat doet ARCADIS voor bedrijven en overheden. Meer dan 13.000 mensen realiseren samen een concernomzet van € 1,5 miljard. Met een dicht netwerk van kantoren is ARCADIS multinationaal aanwezig. De internationale kennis en ervaring binnen de onderneming is gericht op meerwaarde voor de klanten.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ARCADIS N.V.