Inloopbijeenkomst Veilingroute en Randweg Naaldwijk

Den Haag – In het Highland Carlton Hotel in Naaldwijk worden op dinsdag 20 en woensdag 28 juni inloopbijeenkomsten gehouden over de aanleg van de Verlengde Veilingroute en de Zuidelijke Randweg Naaldwijk. Tijdens deze bijeenkomsten staan de concept ontwerptekeningen van deze wegen centraal.

De bijeenkomsten vinden op beide dagen plaats van 15.30 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur. Medewerkers van de provincie Zuid-Holland, de gemeente Westland en het betrokken adviesbureau Royal Haskoning zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De Verlengde Veilingroute draagt bij aan een betere ontsluiting van het Westland. De aanleg van de Zuidelijke Randweg Naaldwijk heeft tot doel de leefbaarheid en de verkeersveiligheid in de kern van Naaldwijk te verbeteren. In combinatie met de Verlengde Veilingroute ontstaat er een verbinding tussen de Galgeweg en de Veilingroute.

De aanleg van de Verlengde Veilingroute en de Zuidelijke Randweg Naaldwijk is het eerste deelproject van het overkoepelende 3-in-1 project dat in uitvoering gaat. Het 3-in-1 project omvat verder de aanpassing van het knooppunt Westerlee en aanleg van de Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland.

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Provincie Zuid-Holland