KANDIDATEN GEZOCHT

Next Level TV gaat programma maken over de infrasector

Next Level TV My Open Media

Het programma Next Level TV zendt in de maand maart/april op RTL Z en Videoland een special uit over de infra. Eerder werden in het programma al andere sectoren belicht. Dit keer wordt er exclusief ingezoomd op bedrijven, mannen en vrouwen die onze infrastructuur bouwen en onderhouden. De titel van het programma: Next Level Infra.

In verschillende rubrieken gaat de verslaggever van het programma in gesprek met bedrijven die aan de hand van succesvolle formules hun verhaal vertellen. Onderwerp van gesprek zijn zaken als innovatie, duurzaamheid en toekomstplannen. In het programma wordt verder gekeken naar de laatste ontwikkelingen binnen de sector, onderbouwd met feiten en cijfers.

Magische recept

De onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn gevarieerd. Bent u het bedrijf dat dit of komend jaar enthousiast overschakelt van diesel naar elektrisch? Heeft u het nieuwe magische recept ontwikkeld voor afsfalt zonder CO2-uitstoot? Is uw personeelswerving zo goed dat de sollicitanten als vanzelf toestromen? Heeft u de oplossing voor de stikstofproblematiek gevonden? Of blinkt uw infrabedrijf op een andere manier uit in kennis of bedrijfsvoering?

De redactie is op zoek naar kennispartners uit de sector die hun expertise willen delen met de kijker. Die kennispartner kunt u zijn,  of uw bedrijf. Uw bedrijf op TV brengen met een duidelijk en positief verhaal, dat is de missie van de programmamakers van My Open Media.

Zakenzender

Momenteel is Next Level TV/ My Open Media op zoek naar ondernemers die binnen dit programma hun eigen bedrijf of formule belicht willen zien. Doelstelling is kennis delen en het verhaal van een formule vertellen. Het gaat om korte reportages die gebundeld in een langere aflevering van Next Level TV worden uitgezonden op zakenzender RTL Z en Videoland. Koud watervrees om op televisie te komen is niet nodig: deelnemers aan het programma worden van A tot Z begeleid in het traject naar de uitzending.

De eerste bedrijven hebben zichzelf al aangemeld. Ook Infrasite zelf doet mee. Wie ook aan wil sluiten en heel Nederland een trots inkijkje in zijn of haar infrabedrijf wil geven via Next Level Infra kan contact opnemen met redacteur Melissa Duister via melissa@myopenmedia.nl of 06-53302263.

Lees ook:

Elektrische minishovel H. van Wijk

Meer subsidie voor uitstootloze bouwmachines

Bijna 110.000 publieke laadpunten in Nederland

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Oosterveld

Next Level TV gaat programma maken over de infrasector | Infrasite
KANDIDATEN GEZOCHT

Next Level TV gaat programma maken over de infrasector

Next Level TV My Open Media

Het programma Next Level TV zendt in de maand maart/april op RTL Z en Videoland een special uit over de infra. Eerder werden in het programma al andere sectoren belicht. Dit keer wordt er exclusief ingezoomd op bedrijven, mannen en vrouwen die onze infrastructuur bouwen en onderhouden. De titel van het programma: Next Level Infra.

In verschillende rubrieken gaat de verslaggever van het programma in gesprek met bedrijven die aan de hand van succesvolle formules hun verhaal vertellen. Onderwerp van gesprek zijn zaken als innovatie, duurzaamheid en toekomstplannen. In het programma wordt verder gekeken naar de laatste ontwikkelingen binnen de sector, onderbouwd met feiten en cijfers.

Magische recept

De onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn gevarieerd. Bent u het bedrijf dat dit of komend jaar enthousiast overschakelt van diesel naar elektrisch? Heeft u het nieuwe magische recept ontwikkeld voor afsfalt zonder CO2-uitstoot? Is uw personeelswerving zo goed dat de sollicitanten als vanzelf toestromen? Heeft u de oplossing voor de stikstofproblematiek gevonden? Of blinkt uw infrabedrijf op een andere manier uit in kennis of bedrijfsvoering?

De redactie is op zoek naar kennispartners uit de sector die hun expertise willen delen met de kijker. Die kennispartner kunt u zijn,  of uw bedrijf. Uw bedrijf op TV brengen met een duidelijk en positief verhaal, dat is de missie van de programmamakers van My Open Media.

Zakenzender

Momenteel is Next Level TV/ My Open Media op zoek naar ondernemers die binnen dit programma hun eigen bedrijf of formule belicht willen zien. Doelstelling is kennis delen en het verhaal van een formule vertellen. Het gaat om korte reportages die gebundeld in een langere aflevering van Next Level TV worden uitgezonden op zakenzender RTL Z en Videoland. Koud watervrees om op televisie te komen is niet nodig: deelnemers aan het programma worden van A tot Z begeleid in het traject naar de uitzending.

De eerste bedrijven hebben zichzelf al aangemeld. Ook Infrasite zelf doet mee. Wie ook aan wil sluiten en heel Nederland een trots inkijkje in zijn of haar infrabedrijf wil geven via Next Level Infra kan contact opnemen met redacteur Melissa Duister via melissa@myopenmedia.nl of 06-53302263.

Lees ook:

Elektrische minishovel H. van Wijk

Meer subsidie voor uitstootloze bouwmachines

Bijna 110.000 publieke laadpunten in Nederland

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Oosterveld