Groot onderhoud afgerond

Den Haag – Nieuw asfalt, verbreding van wegen, aanleg van spitsstroken. Onder de noemer Groot Onderhoud is de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan de Nederlandse snelwegen om het achterstallige onderhoud in te halen. Allemaal om de bereikbaarheid en de veiligheid te verbeteren. Door vooral ’s nachts, in het weekend en tijdens vakantieperiodes te werken, is de verkeershinder zo veel mogelijk beperkt gebleven.

Op een aantal trajecten is als alternatief openbaar vervoer met korting aangeboden. Om het publiek zo goed mogelijk te informeren heeft Rijkswaterstaat tv-commercials, radiospotjes, advertenties en internet ingezet. Zodat men rekening kon houden met het oponthoud. Het achterstallige onderhoud is nu ingehaald, maar regulier onderhoud blijft nodig. Informatie over werkzaamheden aan de weg vindt u op
de website van VanAnaarBeter.

Tijdens het Groot Onderhoud 2006-2007 is 2.250 kilometer snelweg opnieuw geasfalteerd. Er zijn in totaal acht wegverbredingsprojecten afgerond, en er zijn acht spitsstroken in gebruik genomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat

Groot onderhoud afgerond | Infrasite