Groot onderhoud A16 ring Rotterdam

Rotterdam – Rijkswaterstaat voert groot onderhoud uit aan de A16 ring Rotterdam vanaf het knooppunt Terbregseplein tot het knooppunt Ridderkerk. Vanaf 18 augustus 2006 zijn er vijf weekendafsluitingen van vrijdagavond 21.00 uur tot maandag 05.00 uur in de maanden augustus, september en oktober. Tijdens de weekendafsluitingen wordt of de hoofdrijbaan of de parallelrijbaan afgesloten voor al het verkeer. Tijdens alle werkzaamheden geldt dat het doorgaand verkeer altijd kan passeren. Omleidingen worden aangegeven met gele borden en weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

De hoofdrijbaan is in de weekenden van 18-20 augustus, 25-27 augustus en 8-10 september afgesloten. Het verkeer wordt geleid over de parallelrijbaan en kan gebruik maken van de toe- en afritten.
In de weekenden van 6-8 oktober en 13-15 oktober wordt de parallelrijbaan afgesloten. Weggebruikers kunnen dan geen gebruik maken van de op- en afritten Kralingen (26), Centrum/Capelle aan den IJssel (25) en Feijenoord/IJsselmonde (24). Het doorgaand verkeer kan altijd passeren, maar weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

De geplande weekendafsluiting (parallelrijbaan en toe- en afritten) van 4-6 augustus 2006 is vervallen. Rijkswaterstaat verlangt van de aannemer dat hij conform de nieuwe werkwijze beschrijft hoe hij de werkzaamheden uitvoert. Rijkswaterstaat controleert het werk aan de hand van deze beschrijvingen. Omwille van de zorgvuldigheid van deze beschrijvingen hebben Rijkswaterstaat en de aannemer besloten dat hiervoor meer tijd nodig was.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Zuid-Holland