Spectrum Advies & Design en Luminext starten samenwerking

4303 logo luminext

Adviseurs Spectrum Advies & Design benoemd tot Certified Luminizer Software Professionals

De adviseurs van Spectrum Advies & Design zijn onlangs benoemd tot gecertificeerde consultants van de Luminizer beheer- en besturingssoftware voor openbare verlichting van Luminext. Spectrum Advies & Design heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van beheerprocessen voor openbare verlichting en is voor Luminext de aangewezen onafhankelijk partner om gemeenten en provincies te begeleiden bij het in gebruik nemen van de beheersoftware.

Solide start

Als specialist in smart lighting hecht Luminext waarde aan het goed organiseren van beheerprocessen en een zorgvuldige implementatie van de Luminizer beheer- en besturingssoftware. De openbare verlichtingsbeheerder die de beheer- en besturingssoftware efficiënt wil laten aansluiten op de werkprocessen in de organisatie, kan de diensten en begeleiding aantrekken van een gecertificeerde Luminizer consultant van Spectrum Advies & Design.

De Luminizer consultant begeleidt de verlichtingsbeheerder bij het doeltreffend en naar zijn voorkeuren inrichten van de beheer- en besturingssoftware. Daarnaast is een training on the job mogelijk, zodat de verlichtingsbeheerder snel de software modules beheerst en er efficiënt mee kan werken.

Robert Tissing, directeur van Luminext, en Bert van de Bunt, directeur van Spectrum Advies & Design, zijn enthousiast over de nieuwe samenwerking. ‘Door het samenbrengen van kennis op het gebied van openbare verlichting en beheerprocessen, krachtige beheer- en besturingssoftware en deskundigheid op het gebied van training en advies kunnen we gemeenten en provincies nog beter ondersteunen, met flinke energie- en kostenbesparingen als resultaat.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Luminext

Spectrum Advies & Design en Luminext starten samenwerking | Infrasite