Jaarbericht 2018 Rijkswaterstaat gepresenteerd

Foto: Ivo Ketelaar

Een innovatief geluidsscherm dat zonne-energie opwekt. Trucks die volautomatisch in konvooi rijden. De opening van de nieuwe keersluis Limmel. En slim patrouilleren op het water dankzij de inzet van drones.

Het zijn maar een paar voorbeelden van het werk van Rijkswaterstaat in 2018. In het jaarbericht 2018, dat 16 mei 2019 verscheen, vindt u nog meer resultaten.

Veilig, bereikbaar, leefbaar

Een veilig, bereikbaar en leefbaar Nederland. Daar gaat Rijkswaterstaat voor. Bijvoorbeeld door de aanleg van nieuwe wegen en het verjongen, vernieuwen en verduurzamen van verouderde infrastructuur. Door experimenten met slimme technologie en moderne datavoorzieningen. En door het versterken van dijken, sluizen en gemalen. We trekken daarbij steeds intensiever op met burgers, bedrijven en maatschappelijke partners.

Jaarbericht 2018

In het jaarbericht 2018 hebben we de projecten en highlights uit het afgelopen jaar gebundeld. U leest niet alleen over de projecten die in 2018 zijn opgestart of afgerond. In het jaarbericht staan ook persoonlijke verhalen waarin partners, burgers en medewerkers vertellen over wat het werk van Rijkswaterstaat voor hen heeft betekend.

Bekijk de highlights online en lees het jaarbericht 2018.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Directoraat-Generaal Rijkswaterstaat