Goedemorgen Nederland bezoekt de RailTech

Foto: Ivo Ketelaar

Nog één nachtje slapen en dan start de grootste spoorbeurs van de Benelux: De RailTech Europe 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je weten wat er allemaal is te doen? Goedemorgen Nederland laat het je morgenochtend zien op NPO 1 tussen 07:00 en 09:00 uur.

ProRail is dit jaar de trotse gastheer van de RailTech Europe 2019. Op de beurs staan meer dan 200 spoorgerelateerde bedrijven. Dus altijd al meer willen weten van het spoor? Of zoek je nog een leuke baan in de spoorsector? Dan is een bezoek aan de RailTech absoluut de moeite waard. Bovendien is de toegang gratis. En je kunt je nu al inschrijven voor één van de tientallen workshops, waaronder circa 20 van ProRail.

Goedemorgen Nederland

Nog voor de beurs officieel open gaat is morgenochtend een verslaggever van Goedemorgen Nederland al te gast. Tussen 07:00 en 09:00 wordt er vier keer geschakeld met de presentatoren in de studio om te laten zien wat er allemaal te doen en te beleven is op de beursvloer. De laatste schakeling tussen 08:30 en 09:00 uur zal zijn met een incidentenbestrijder van ons. Kijken dus!

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: ProRail