Sweco vestigt zich in Amsterdam

4020 sweco logo

In Amsterdam, op de NDSM werf in het monumentale Kraanspoor en aan het IJ: daar bevindt zich vanaf vandaag een nieuwe vestiging van ingenieursadviesbureau Sweco. Dichterbij onze klanten en de vele mooie en grote projecten die we voor de regio Amsterdam hebben verworven.

‘De stad en regio Amsterdam heeft veel uitdagingen om zich klaar te maken voor de toekomst. De stad en omliggende gebieden hebben een enorme groei- en vervangingsopgave’, vertelt Paul ten Kroode, divisiedirecteur Stad en Milieu bij Sweco en initiatiefnemer van de nieuwe vestiging. ‘Om onze klantbelofte, het zijn van de meest benaderbare en betrokken partner met erkende expertise, kracht bij te zetten is aanwezigheid in Amsterdam een must. We willen daar zijn waar onze klanten onze expertise nodig hebben om de samenlevingen en steden van de toekomst te ontwerpen en ontwikkelen.’

Sweco-experts uit het hele land zijn betrokken bij toonaangevende projecten als Zuidasdok, de reconstructie van de Sluisbuurt en de locatieontwikkeling van de gebieden IJburg2, Zeeburgereiland en Overamstel. ‘Deze nieuwe inspirerende locatie in Amsterdam helpt onze experts om de uitdagingen van klanten beter te doorgronden en de samenwerking gemakkelijker te maken. Onze ambitie voor Amsterdam is zo groot als die van onze klanten. Als het aan ons ligt, gaat er de komende jaren een groeiend aantal (nieuwe) collega’s in Amsterdam werken aan nog meer mooie projecten in de stad en regio’, vervolgt Paul met trots.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Sweco Nederland