Directievoorzitter draagt stokje over aan derde generatie

1065 logo den ouden groep

Na bijna 14 jaar met passie werkzaam te zijn voor Den Ouden Groep heb ik besloten om in juli 2018 mijn functie te beëindigen.

De eerste zes jaar heb ik gewerkt als Bedrijfseconomisch Adviseur waarbij ik samen met het team heb gezorgd voor de ontwikkeling van de organisatie. Daarna was ik als Financieel Directeur vier jaar lang naast Berrie den Ouden als bestuurder verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering. Ruim vier jaar geleden kreeg ik de kans om als Directievoorzitter de taak van Berrie den Ouden over te nemen. Samen met Harm en Rob den Ouden heb ik met veel plezier het directieteam gevormd.

Het voelde als mijn taak het familiebedrijf te laten groeien en over te dragen van de tweede naar de derde generatie. We hebben gezamenlijk voor de groei gezorgd, waardoor de omzet van 15 naar 70 miljoen is gestegen. Verder is het eigendom van het bedrijf nagenoeg volledig overgedragen van de tweede naar de derde generatie. Daarom wordt het tijd om ruimte te maken. Er is immers niets mooiers dan een familiebedrijf dat door de familie zelf geleid wordt.

Vernieuwd directieteam

Per 1 januari 2018 is Jeroen den Ouden MSc toegetreden tot de directie van Den Ouden Groep. Net als Rob en Harm den Ouden is Jeroen een van de acht neven van de derde generatie die werkzaam zijn binnen het familiebedrijf. Jeroen den Ouden, werkt reeds vier jaar binnen het bedrijf. In die jaren heeft hij diverse onderdelen van de organisatie aangestuurd, zoals de Logistieke Planning, Groenrecycling en Explosievenopsporing. Vanwege zijn bewezen kwaliteiten is hij gevraagd om lid te worden van ons directieteam. Aan mij de taak om de komende periode de werkzaamheden over te dragen aan dit vernieuwde directieteam.

Woord van dank

Zowel de tweede als derde generatie van familie Den Ouden wil ik bedanken voor het vertrouwen dat zij altijd in mij hebben gehad. Het bedrijf heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt waar wij trots op mogen zijn. Het is nu de taak van de derde generatie om het bedrijf verder voort te zetten om uiteindelijk over te kunnen dragen aan de vierde generatie.

Alle relaties van Den Ouden Groep bedank ik voor de samenwerking en vertrouwen in onze onderneming. De tijd is helaas te kort om van iedereen persoonlijk afscheid te kunnen nemen. Daarom wens ik iedereen via deze weg goede zaken. Wellicht ontmoeten we elkaar in de toekomst waarin ik een bedrijf ga starten in aandelenoverdrachten, reorganisatieprocessen en bedrijfsoptimalisaties.

drs Jochem Langenhuijzen RC

Directievoorzitter Den Ouden Groep

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Den Ouden Groep